back to basics

natural movement

Je traint om sneller, sterker en fitter te worden. Maar het is minsten zo belangrijk om de natuurlijke bewegingspatronen van je lichaam te verbeteren. Hierdoor ga je efficiënter en beter bewegen en voorkom je blessures. Als basis trainen we met je eigen lichaamsgewicht. Gaandeweg zal je merken dat je steeds sterker en fitter wordt, meer kunt en je je lichaam beter leert beheersen. Het uiteindelijke doel is dat je gaat ervaren dat je ieder obstakel dat je tegenkomt kunt overwinnen. En dat vraagt om een perfecte natuurlijke balans van uithoudingsvermogen, kracht, coördinatie en behendigheid en vooral ook de juiste mindset

natural foods

Natuurlijke, onbewerkte voeding is de basis voor een gezond en sterk lichaam. Jouw lichaam is gemaakt om goed te functioneren. En daarvoor heeft het de juiste voeding/input nodig.

Ik ben groot voorstander en aanhanger van het Paleo en het Primal dieet. De basis is simpel: veel en kleurrijke groentes, vlees en vis, fruit en gezonde vetten (noten, avocado, kokosolie, olijfolie, boter en kaas van grasgevoerd vee). Verder geen (of zo min mogelijk granen), geen suiker en geen slechte vetten en oliën. 

 

 

what's your nature

Wat beweegt jou? Wat is jouw kracht? Wie ben jij?

Als jij weet wat je doet en inziet waarom je iets doet, boek je snel resultaat. Het is belangrijk dat, dat wat je doet goed bij je past, bij jouw persoonlijke natuur! Ik geef je de structuur op het gebied van voeding en training, maar jij maakt de keuzes. Als trainer en coach ben ik op zoek naar jouw natuur om kracht en talent te stimuleren.