Soort abonnement

Wat voor abonnement?

De keuze voor je abonnement is afhankelijk van wat je wilt bereiken.
Je kunt kiezen uit vaste abonnementen en de 10-rittenkaart.
Daarnaast kun je een gratis proefles nemen en een TRY-traject.

 

Vaste abonnementen

1 x per week
Als je 1 x per week traint, dan doe je voornamelijk aan onderhoud. 1 x per week trainen is geschikt als je bijvoorbeeld:

  • al andere sporten beoefent en graag net dat je beetje extra kracht en         uithoudingsvermogen wilt hebben
  • wilt beginnen met sporten en het eerst rustig wilt opbouwen
  • graag recreatief met een groep sport
  • weinig vrije tijd hebt
  • herstellende bent van een blessure

2 x per week
Als je 2 x per week traint, dan boek je flink vooruitgang. Je conditie en uithoudingsvermogen worden beter. Je zult binnen korte tijd merken dat je lichaam verandert. Je wordt sneller, sterker, slanker en fitter. Je herstelt binnen korte tijd en blijft de grenzen van je fysieke kunnen verleggen.

onbeperkt

Ben jij zo’n die-hard die er geen genoeg van kan krijgen? Dan ga jij uiteraard voor onbeperkt! Geen gezeul meer in de fitness-school, maar altijd afwisselende en uitdagende trainingen van hoog niveau! Met alle voordelen van 2 x per week maar dan net iets meer punch.

Onbeperkt is uitermate geschikt als je binnen korte tijd in topvorm moet komen voor een keuring (politie,brandweer, leger) of wanneer je voor een obstacle run wilt trainen.

10-Rittenkaart

Heb je niet iedere week tijd om te trainen? Neem dan de rittenkaart. In de weken dat je wel tijd hebt kom je zo vaak als je wilt! Je betaalt per 10 lessen. De rittenkaart is 6 maanden geldig.


Gratis proefles

Wil je weten of Bootcamp iets voor jou is? Maak gebruik van de gratis proefles!

 

TRY-traject

Vind je het wel leuk maar weet je het nog niet helemaal zeker? Maak gebruik van het TRY-traject, 3 lessen voor € 17,50. Het TRY-traject kun je ook aan iemand cadeau doen. Na aankoop is het TRY-traject 3 maanden geldig.